Rullegardiner

Rullegardiner går aldrig af mode. Mange nye stoffer og spændende afslutninger gør rullegardiner til et moderne og stilrent produkt, hvor du kan sætte dit eget personlige præg. Se eksempler på afslutninger her.

Vi har en lang række allergivenlige rullegardinstoffer, som er ØKOTEX100-certificerede, PVC-fri og formaldehyd-fri.

Betjening med kædetræk er standard. Rullegardiner med fjeder kan være ideelt til fx institutioner eller hvis du ønsker en mere diskret / usynlig betjening. Rullegardiner med motor kan integreres med SOMFY TAHOMA til “det intelligente hjem”, hvor du kan betjene rullegardiner via en app.

Mørklægningsrullegardiner er den billigste løsning til lysdæmpning i fx børneværelset og soveværelset. Skal der være helt mørkt, bør du vælge rullegardin med kassette og tætsluttende sidelister. Det giver næsten total mørklægning. Vi har også professionelle mørklægningsløsninger, hvis du skal lave et decideret ”mørkekammer”. Se mere under Mørklægning her.

Rullegardiner kan være effektiv solafskærmning! Med Verosol screenvæv kan du skærme for varmen og samtidig kigge ud. Eller vælg et helt tætvævet lærred med solreflekterende bagside og få maksimal reducering af varmeindstråling, samtidig med et blødt og varmt lysindfald. En begejstret kunde skrev dette uopfordret: “Jeg er så glad for mine rullegardiner. Jeg troede ikke på at de var så perfekte som de er. Det at de ikke behøver at være rullet helt ned at jeg stadig kan se ud og alligevel holde varme nede er bare så dejligt. Så mange tak for dit arbejde.”

Inspiration