Leverandører

Luxaflex

Luxaflex® er markedets mest innovative producent og derfor nok efterhånden det mest kendte (og anderkendte) danske brand. Et væld af smukke stoffer, eksklusive mønstre og holdbare materialer sikrer, at et Luxaflex® gardin har et unikt look, der er skræddersyet til din livsstil.


Acrimo

Acrimo er vores lokale leverandør med produktion i Hedehusene. Siden 1952 har Acrimo lavet udvendig solafskærmning præget af kvalitet, når det er bedst. Der er kælet for de mindste detaljer. Med et produkt fra Acrimo er du sikret en smuk, robust og holdbar løsning der er skabt til det omskiftelige danske vejr.


ADO – Goldkante

ADO er kendt for sine lækre, rumhøje / stuehøje metervarer med tyngdebånd med “guldtråd” i bunden. ADO producerer gardinstoffer af højeste kvalitet og giver 5 års garanti (falming og formstabilitet). ADO har været en familieejet virksomhed siden 1957 og ligger i Aschendorf, Tyskland.


Andreas Hansen

Producent og importør af gardiner siden 1949. Kollektionen spænder vidt fra undergardiner / stores til traditionelle gardinstoffer og badtekstiler. Andreas Hansen er distributør af danske kvalitetsmetervarer fra Kjellerup Væveri og er importør af Marselo og Toppoint.


Brustor

En af Europas førende producenter af terrassemarkiser, pergolamarkiser, screens, facadepersienner – kort sagt alt i udvendig solafskærmning. Brustor har et kæmpe produktprogram og leverer høj kvalitet til konkurrencedygtige priser. Og naturligvis med 5 års garanti.


Diva Home

Denne serie omfatter designer Helle Vendals helt personlige valg af luksuriøse og delikate stoffer til den ultimative boligindretning. Lækre metervare i hør, velour, viskose, polyester m.m.


Gardisette

Det største “brand” overhovedet, når det kommer til gardiner. Gennem generationer har Gardisette slået deres navn fast med især undergardiner (stores) i nærmest uopslidelig topkvalitet. Gardisette producerer stadig stoffer til undergardiner og har derudover en flot kollektion af lækre metervarer til fortræksgardiner.


Gerster

Producent af gardinstoffer siden 1882 med 350 medarbejdere i Tyskland og Polen. Gerster satser i dag på rumhøje / stuehøje gardinstoffer i både lette / transparente og tætte / tungere kvaliteter. Kodeordet er “value for money”, og det er der ingen tvivl om, at du kan forvente, hvis du vælger Gerster.


Pagunette

En af Skandnaviens største udbydere af kvalitetstekstiler til boligen. Pagunette importerer stoffer fra hele Europa og favner bl.a. de kendte brands DIVA HOME og Moflin.  I kollektionen findes således alt fra de enkle, stilrene designs til hør, chenille, jacquard og eksklusive, delikate stoffer.


JAB

Med over 1500 medarbejdere verden over er JAB en af Europas største producenter af boligtekstiler og tæpper med eksport til hele verden. Herfra har vi håndplukket nogle af de absollut lækreste gardinstoffer på markedet, som kan bruges i både bolig- og erhvervssektoren.


Stila

Høj kvalitet til konkurrencedygtig pris. Stila er i løbet af 60 år vokset fra en lille persiennefabrik til ét af Danmarks mest kendte mærker indenfor solafskærmning. Med det smarte LightBlock Duette™ og den store fokus på nye, innovative produkter som fx DuoRoller har Stila for alvor manifesteret sig på det danske marked.


Weinor

Markiser ud over det sædvanlige. Med 48 forskellige stelfarver – som standard uden merpris! – og et væld af flotte vejrbestandige duge er tyske Weinor noget af det lækreste på markedet. Priserne er tilmed meget konkurrencedygtige i forhold til de mærker, der typisk markedsføres i Danmark.