Gardinmontering

Grundet ekstraordinær travlhed kan vi pt ikke tilbyde montering af andre løsninger og produkter end “vores egne”. 

Vi tilbyder gardinmontering, både for private og virksomheder. Kontakt os for en dialog om opgaven. Eller send os en detaljeret beskrivelse af opgavens omfang: antal vinduer, produkternes fabrikat og type/model, monteringsmåde (hvilket underlag, hvilke beslag) og ikke mindst hvor og hvornår arbejdet ønskes udført. Suppler gerne med fotos af de fysiske omgivelser og de produkter, der skal monteres. Så hører du fra os.

Bemærk, at vi IKKE tilbyder tilpasning af produkter “på stedet”. Vi tilbyder udelukkende montering af allerede måltilpassede og monteringsklar produkter. Vi forbeholder os ret til at sige “nej tak” til en opgave begrundet i kvaliteten af produktet eller andre forhold, som vi måtte anse for uhensigtsmæssige i relation til den høje faglige standard, vi lægger til grund for vores arbejde.

Takster – reparation og service

Servicearbejder (uden materialeforbrug) faktureres for medgået tid inkl. kørsel tur/retur kr. 700,- pr. time ekskl. moms + evt. parkeringsafgift, broafgift og lign. omkostninger.

Servicearbejder (uden materialeforbrug) for opgaver over 1 fuld arbejdsdag eller mere – kontakt os for nærmere aftale.

Ovenstående takster gælder “arbejde udført i almindelig arbejdshøjde op til 3 m og indenfor almindelig daglig kontortid 9 – 16”.

Bemærk: Ved montering af varer, vi selv har produceret / leveret, gælder særlig prisliste, da en del af vores arbejdsløn er indregnet i varens pris. Kontakt os for yderligere info om vore konkurrencedygtige priser på totalløsninger – klik her.