Vask af gardiner – Rensning af gardiner

Ring trygt til os, hvis du har brug for at få vasket eller renset dine gardiner.

Vask af gardiner: Vi hjælper med afmontering, kører gardinerne på vaskeri og hænger dem op hos dig igen – rene, friske og velduftende. Har du en vaskeanvisning, følger vi den. Ellers vurderer vi i samråd med dig og vaskeriet, hvilken behandling der er den rigtige, så du er sikker på at få fine, rene gardiner op igen.

Hvis gardinerne ikke er leveret af os eller ikke er forsynet med tydelig vaskeanvisning, vi i samråd med dig vurdere, om stoffet egner sig til vask eller skal renses. Start med at sende nogle billeder og en beskrivelse af stoffet samt hvor gardinerne er købt.

Ansvarsfraskrivelse
Vi påtager os intet ansvar for forandringer i stoffet i forbindelse med processen, herunder krymp, forandringer i struktur/tekstur, trådudtræk, bristede sømme m.v. Vi kan tilbyde efterfølgende reparation af opgåede sømme til listepris. Vedr. liftgardiner: Vi kan udelukkende tilbyde vask af liftgardiner hvor “alt” er syet fast. Liftgardiner med pålimede/påstrøgne bånd kan vi desværre ikke håndtere.

Priseksempel, gardiner
Vask og dryptørring af syntetiske gardiner kr. 135,-/kg.
Vask og pres af bomuld og andre krævende gardiner kr. 185,-/kg.
Strygning og håndtering herudover faktureres efter medgået tid.
Kørsel fra 225,- pr. tur (Roskildeområdet gratis, København 450,-)
Nedtagning fra 225,- pr. opgave (efter medgået tid)
Genmontering fra 225,- pr. opgave (efter medgået tid)

Vask af liftgardiner / foldegardiner: Vi tilbyder kun vask af liftgardiner af syntetiske stoffer. Vi henter typisk det komplette gardin, som vi skiller ad, så du får vasket både stof og snore. Enkelte systemer kan ikke adskilles. Her kan vi anbefale, at stoffet flyttes over på et nyt kædesystem efter vask, hvilket øger den daglige betjening og gør gardinet lettere at håndtere ved vask fremover.

Priseksempel, liftgardiner af syntetisk stof
Små størrelser (125 x 125) fra 500,-/stk
Store størrelser (180 x 200) fra 700,-/stk.
Reparationer (sømme, kæder, spoler, snorlåse, snorholdere m.v.) faktureres særskilt efter materialeforbrug og medgået tid.

Kørsel fra 225,- pr. tur (Roskildeområdet gratis, København 450,-)
Nedtagning fra 225,- pr. opgave (efter medgået tid)
Genmontering fra 225,- pr. opgave (efter medgået tid)

Du er altid velkommen til selv at afmontere og aflevere gardinerne i showroomet i Himmelev, alternativt direkte på systuen efter nærmere aftale.

Alle nævnte priser er inkl. moms.

Ønsker du et prisoverslag på vask? Send venligst info om gardinerne (materiale, hvordan er de forarbejdet / syet, hvilket ophæng, omtrentlige mål og evt. vægt) sammen med et par billeder. Så hører du fra os. Billeder skal være i mellemstor opløsning, max. datamængde 2 MB i en mail.