Vask af gardiner – Rensning af gardiner

Gardiner til bolig og erhverv | Roskilde, København, Nordsjælland

Grundet ekstraordinær travlhed må der i øjeblikket forventes op til et par ugers ventetid fra afhentning til genlevering.

Ring trygt til os, hvis du har brug for at få vasket eller renset dine gardiner.

Vask af gardiner: Vi hjælper med afmontering, kører gardinerne på vaskeri og hænger dem op hos dig igen – rene, friske og velduftende. Har du en vaskeanvisning, følger vi den. Ellers vurderer vi i samråd med dig og vaskeriet, hvilken behandling der er den rigtige, så du er sikker på at få fine, rene gardiner op igen.

Hvis gardinerne ikke er leveret af os eller ikke er forsynet med tydelig vaskeanvisning, vi i samråd med dig vurdere, om stoffet egner sig til vask eller skal renses.

Ansvarsfraskrivelse
Vi påtager os intet ansvar for forandringer i stoffet i forbindelse med processen, herunder krymp, forandringer i struktur/tekstur, trådudtræk, bristede sømme m.v. Vi kan tilbyde efterfølgende reparation af opgåede sømme til listepris. Vedr. liftgardiner: Er liftbånd ikke syet fast (men limet /strøget) og falder af i vask, skal de efterfølgende sys fast. Dette faktureres pr. medgået tid.

Priseksempel, gardiner
Vask og dryptørring af syntetiske gardiner kr. 115,-/kg.
Strygning faktureres efter medgået tid
Kørsel fra 225,- pr. tur (Roskildeområdet gratis, København 450,-)
Nedtagning fra 225,- pr. opgave (efter medgået tid)
Genmontering fra 225,- pr. opgave (efter medgået tid)

NB: Vi kan fra 1.5.2021 og “indtil videre” ikke tilbyde vask af liftgardiner, da vores systue midlertidigt  er stoppet med denne service grundet travlhed med syning. Vi håber at kunne tilbyde denne service igen senere.

Vask af liftgardiner / foldegardiner: Vi henter typisk det komplette gardin, som vi skiller ad, så du får vasket både stof og snore. Enkelte systemer kan ikke adskilles. Her kan vi anbefale, at stoffet flyttes over på et nyt kædesystem efter vask, hvilket øger den daglige betjening og gør gardinet lettere at håndtere ved vask fremover.

Priseksempel, liftgardiner af syntetisk stof
Små størrelser (100 x 100) 350,-/stk
Store størrelser (180 x 200) 450,-/stk.
Udskiftning af snore efter vask (normalt nødvendigt i snortræksgardiner) 50,-
Udskiftning af snorholdere i bunden 25,-/stk. (alle skiftes på en gang)
Reparationer (sømme, kæder, spoler, snorlåse m.v.) faktureres særskilt.

NB: Vi kan fra 1.5.2021 og “indtil videre” ikke tilbyde vask af liftgardiner, da vores systue midlertidigt  er stoppet med denne service grundet travlhed med syning. Vi håber at kunne tilbyde denne service igen senere.