DuoRoller

DuoRoller – moderne, elegant og funktionel afskærmning i overbevisende design. Fås i et utal af farver, fra semitransparent til næsten mørklæggende.

Det er ganske enkelt et dobbelt rullegardin, som forener de bedste egenskaber fra persienner og rullegardiner. Transparente og tætte striber forskudt over hinanden regulerer lys og indkig og skaber et moderne og stilrent udtryk. Striberne fås i flere bredder, og stofferne findes i et utal af farver af forskellig tæthed: fra let og lystransparent hvid til sort og næsten mørklæggende.

Vælg mellem en stilren kassette eller den “frithængende” model, som leveres på en smart monteringsprofil. Som afslutning findes et elegant stålrør, en diskret bundvægt i plast eller en kraftig alu-bundliste, som fås i fem forskellige farver. Betjening med kædetræk eller motor.

Dette nye, innovative produkt sælges under mange navne, da de fleste producenter ønsker at signalere, at deres produkt er anderledes. Der kan være små forskelle i designet, men producenterne anvender de samme stoffer.

Inspiration