Brandhæmmende stoffer

Gardiner til erhverv | Roskilde, København, Nordsjælland

Brandhæmmende / flammesikre gardiner findes både som stofgardiner, panelgardiner, rullegardiner, plisségardiner og lamelgardiner.

Blandt vore leverandører er DELIUS og JAB, som er Europas førende producenter af flammesikre miljøcertificerede indretningstekstiler. Kollektionen indeholder flere tusind varianter, hvilket gør det muligt at finde en velegnet løsning til enhver indretning, offentlig såvel som privat.

Alle brandhæmmende tekstiler fra DELIUS og JAB opfylder de strengeste internationale krav til flammesikkerhed. Endvidere har en lang række af produkterne intelligente egenskaber, fx AIR (luftrensende) og BIOAKTIV (bakteriereducerende).

Vi har også brandhæmmende tekstiler fra DANISH MATCH DESIGN, hvis kollektion giver nogle helt unikke muligheder for at trykke specialdesigns og mønstre i selvvalgte farver – også i små kvantiteter. Gardiner med logo kan vi også klare.

Er du usikker på, om der kræves brandhæmmende stoffer i din virksomhed eller på din institution, kan du kontakte de lokale brandmyndigheder for nærmere information.