Gardiner til Roskilde og resten af Sjælland siden 1969

Leder du efter nye gardiner i Roskilde? Lad butikken komme til dig. GARDINBILEN yder gratis rådgivning og service til private og erhverv, og vi leverer produkter af høj kvalitet fra førende danske og europæiske producenter.

Vi tilbyder professionelle gardinløsinger – lidt hurtigere og lidt billigere. Med en produktpalette der rammer “lige i tiden”, og med valg af de rigtige leverandører, kan vi levere alle de nyeste produkter og løsninger – ude og inde – til markedets stærkeste priser.

Vi gør os umage for at finde den løsning, der bedst dækker dine ønsker og behov, og vi garanterer dig en god handel med tryghed og sikkerhed for et funktionelt produkt, du kan have glæde af i mange år.

GARDINBILEN

— Er det nye fælles navn for Gerts Gardiner (Roskilde) og Det Rullende Gardin (Nordsjælland).
Hvis du er interesseret, kan du læse lidt af “historien” her…

Navneskiftet

Vi har skiftet navn fordi vi ønsker en skarpere profil og større gennemslagskraft i et marked, der udvikler sig konstant. Heldigvis er “brug-og-smid-væk-kulturen” lidt på tilbagetog, og vi kan se, at flere og flere forbrugere ønsker gardinløsninger i en kvalitet, der holder mere end et par år. Forbrugerne er prisbevidste. Det har de altid været, og vi har altid været der for at imødekomme kundernes behov. Men i dag gælder det i høj grad om at blive set og husket, og det er baggrunden for det nye tiltag.

— Indehaver Keld Johansen

Historien anno 1969 – 2019

1969

Min far etablerede GERTs GARDINER i Karen Olsdatterstræde i Roskilde. Det var i 1969. Senere flyttede butikken først til Sankt Hans Gade og siden til Ringstedgade, nr. 10-12 og sidst nr. 37 (i dag Holte Vinlager).

2009

Jeg overtog ansvaret for driften i 2009, og min far gik på pension året efter. På det tidspunkt havde jeg været selvstændig siden år 2000, hvor jeg overtog Privaten Gardiner / Det Rullende Gardin efter min faster. På det tidspunkt havde vi 7 forretninger i familiens eje, idet fire af min fars søskende også solgte gardiner. Det gav en række fordele med fælles indkøb og import, og de mange års samarbejde med leverandører i ind- og udland er kun blevet bedre.

2019

I dag drager jeg nytte af den optjente goodwill i et netværk af 15 gode kolleger fordelt i hele landet. Vi står derfor stærkere end nogensinde i “kampen om kunderne”.