Gardiner til Roskilde og resten af Sjælland siden 1969

Leder du efter nye gardiner i Roskilde? Lad butikken komme til dig. GARDINBILEN tilbyder gratis rådgivning og service til private og erhverv, og leverer produkter af højeste kvalitet fra førende danske og europæiske producenter.

Her finder du alt i professionelle gardinløsninger. Med en produktpalette der rammer “lige i tiden”, og med valg af de rigtige leverandører, kan GARDINBILEN levere alle de nyeste produkter og løsninger – ude og inde – til markedets stærkeste priser. Visse produkter kan tilmed leveres på ganske få dage.

Det kræver umage og dedikation at finde den løsning, der bedst dækker dine ønsker og behov. GARDINBILEN garanterer dig en god handel med tryghed og sikkerhed for et funktionelt produkt, du kan have glæde af i mange år.

Ring for en snak – eller brug kontaktformularen.

GARDINBILEN

— Er det nye fælles navn for Gerts Gardiner (Roskilde) og Det Rullende Gardin (Nordsjælland).
Hvis du er interesseret, kan du læse lidt af “historien” her…

Navneskiftet år 2015

GERTs GARDINER skiftede navn til GARDINBILEN, og der kom større fokus på online markedsføring. Det gav en skarpere profil og større gennemslagskraft i et marked i konstant udvikling. “Brug-og-smid-væk-kulturen” var på tilbagetog, og vi kunne se, at flere og flere forbrugere ønskede gardinløsninger i en ekstra god kvalitet. Behovet for “smarte løsninger” (motoriserede og smarte manuelle betjeningsformer) var stigende, men det skulle være til overkommelige priser. Besøg på et par messer og fabrikker ændrede indkøbskonceptet, så vi i dag i stort omfang handler direkte med flere producenter i Europa.

— Indehaver Keld Johansen

Historien anno 1969 – 2023

1969

Min far etablerede GERTs GARDINER i Karen Olsdatterstræde i Roskilde. Det var i 1969. Senere flyttede butikken først til Sankt Hans Gade, dernæst til Ringstedgade nr. 10-12, og sidst Ringstedgade nr. 37 (i dag Holte Vinlager).

2009

Jeg overtog ansvaret for driften i 2009, og min far gik på pension året efter. Erfaringsgrundlaget var på plads, da jeg havde været selvstændig siden år 2000, hvor jeg overtog Privaten Gardiner / Det Rullende Gardin efter min faster. På det tidspunkt havde vi 7 forretninger i familiens eje, idet fire af min fars søskende også solgte gardiner. Det gav en række fordele med fælles indkøb og import, og de mange års samarbejde med leverandører i ind- og udland er fortsat efter generationsskiftet.

2023

I dag drager jeg nytte af den optjente goodwill siden 1969. Ordrerne kommer fra anbefalinger og netværk – jeg bruger ikke krudt på fine annoncer. Jeg har aktivt fravalgt at blive en del af “en stor kæde” for selv at kunne vælge leverandører og samarbejdspartnere, og fordi jeg ikke vil være bundet af prisaftaler, kampagner og koncepter. Jeg er dog med i et gardinfagligt netværk af 15 gode og dygtige kolleger fordelt i hele landet, som jeg kan trække på og sparre med.