Gardinbussen Roskilde

Gardinbilen – eller “gardinbussen” – hvem er hvem…

Populært sagt: Vogt dig for efterligninger, for det kan være svært at skelne i et meget broget marked.

Gardinbilen er en forretning med mere end 50 års rødder i Roskilde, etableret i 1969 af min far. Går vi en generation eller to tilbage, vil de fleste genkende navnet Gerts Gardiner. Læs mere om forretningens historie og årsagen til navneskiftet her.

Ægte “lokal handel”
Mange firmaer har de senere år med større eller mindre held slået sig op som “gardinbus” og forsøgt at kapre de lokale kunder. Flere er gået konkurs eller blot ophørt med kort varsel. Gardinbilens lokale rødder, stærke fundament og brede portefølje af private og virksomheder har gjort firmaet til en samarbejdspartner, du kan stole på. Du er som kunde sikker på gode priser, lækre produkter og en betryggende garantiordning.

Prisgaranti og fuprabatter finder du ikke her. Flotte avisannoncer, onlinekampagner og bannere – heller ikke længere. Forretningen kører primært på netværk og anbefalinger “fra mund til mund”.

Produkterne stammer fra både etablerede brands og en lille håndfuld – håndplukkede – udenlandske producenter af solafskærmning. At opsøge samarbejdspartnere uden for landets grænser har vist sig at være en kæmpe fordel. Dels er der mulighed for gode priser uden fordyrende mellemled, dels er et par af fabrikkerne i stand til at levere på helt ned til 3 arbejdsdage.

Ring for en uformel gardinsnak, send en mail/SMS eller brug kontaktformularen – så hører du fra mig.