Syning – med 5 års garanti!

Gardiner til bolig og erhverv | Roskilde, København, Nordsjælland

Syning af gardiner foregår på en professionel, topmoderne systue. Gardiner kan sys med bredt rynkebånd eller smalt rynkebånd, WAVE-bånd, i schweizerlæg, i læg med påsyningsglidere, med stropper eller med kovserringe.

Vi har siden 1969 givet 5 års garanti på gardinsyning. Ikke mange har benyttet sig af denne, for hvis arbejdet er udført med omhu af en faguddannet syerske, holder en sytråd nærmest evigt. Alle gardiner sys med moderne syntetisk tråd, som er langtidsholdbar selv ved stærk sollys – og som holder vask efter vask efter vask…

Omsyning af gardiner – ja, vi kan også tilbyde omsyning af dine gamle gardiner hvis du skal flytte, og samtidig køber andre produkter / ydelser hos os. Det er dog et krav, at gardinerne er købt hos en fagmand og i forvejen er professionelt forarbejdet – og at de er nyvaskede, hvilket vi også kan klare for dig.

Har du alene brug for at få syet et sæt gardiner om, vil vi anbefale dig at kontekte din lokale skrædder/syerske/systue.

Kapper og draperinger laves i mange variationer, hvis stilen er klassisk herskabelig. Vi laver også stores / undergardiner (Gardisette-gardiner og blomsterstores) af stoffer fra Gardisette, Pagunette, ADO Goldkante m.fl.

Alle gardiner er tilpasset individuelle mål.