Persienner

Vi laver persienner i aluminium, i træ og i kombination af træ og aluminium. Alu-persienner findes i lamelbredde 16 mm, 25 mm, 35 mm, 50 mm, 70 mm. De eksklusive træpersienner i ædeltræ findes i 35 mm og 50 mm. Den meget dekorative Classic persienne (også kendt som Retro persienne) fås p.t. kun med 50 mm lameller.

Persienner kan laves med smalle stigebånd eller med brede bånd (brede bændeler). Vælg mellem flere betjeningsformer, fx snor/drejestang, snor/snor, kædetræk (monocommand), håndsving og motor.

Oplev også vores “flyvende persienne” med top down bottom up – funktion. Enkel betjening med et greb med integreret drejeknap til at vende lamellerne. En smart og funktionel persienne til døre og vippevinduer. Laves i 16 mm og 25 mm.

NYT: 27 mm træpersienner i standardmål tilpasset i bredde og højde. Træpersiennerne fås i hvid, sand, natur, kirsebær, mahogny og eg (kan ligne lys teak).

NYT: 50 mm træpersienner i standardmål tilpasset i bredde og højde. Træperisiennerne fås i hvid, natur, kirsebær og mahogny.

Inspiration