Plisségardiner

Plisségardiner er tidens mest efterspurgte produkt. Plissé kan fås som enkeltlag eller Duette™ – helt gennemsigtigt, tæt men lystransparent, med solreflekterende bagside (fx Verosol) og som mørklægning. Med de mange betjeningsmuligheder og specialformer kan plisségardiner laves til stort set alle vinduer, herunder trekantede vinduer. Plisségardiner er den ideelle løsning til tagvinduer / ovenlysvinduer i en udestue, hvor lyset er for skarpt.

Vi har de nyeste modeller: Top down bottom up (up/down), Smartcord, Cordless, Loopcord, Literise – plisségardiner er ideelt til mørklægning eller solafskærmning, næsten uanset om vinduet er stort eller lille. NYHED: Plisségardiner i brede formater med gribeliste.

Plisségardiner med motor og SmartHome styring – læs mere her.

Inspiration

Kan man vaske plisségardiner? Som udgangspunkt ja – men spørg forhandleren! Du kan følge vores vaskeanvisning, hvis dit plisségardin kan tåle vask. Det kan være svært at få bugt med vanskelige pletter som fx tomatsovs, rødvin, græskarsuppe, olie – generelt alt som fedter og farver. Vær hurtig, prøv med lunkent vand og opvaskemiddel uden farve, så kan du måske fjerne pletten med det samme.