Opmåling og tilbud

Gardiner til bolig og erhverv | Roskilde, København, Nordsjælland

Vi aftaler normalt et tidsinterval, hvor vi kommer forbi din adresse. Du kan evt. få et kald eller en SMS en halv times tid i forvejen, så du ikke er bundet derhjemme og ved præcis, hvornår vi er på vej. Har du brug for at vi møder op “på klokkeslet”, så fortæl os det når mødetidspunkt aftales. Det er altid lettest for os i morgentimerne.

Når vi ankommer, er første step at få et overblik over opgaven. Vi starter gerne med at kigge på indretningen, på farver og interiør, lysindfald osv. Fortæl os om dine ønsker og behov, og hvilke krav du har til materialer og funktionalitet. Så er vi godt på vej til at finde den helt rigtige løsning.

Hvis du allerede har en idé om, hvilken løsning og hvilket produkt du ønsker, kan vi hurtigt måle op og regne en skarp pris på det færdige resultat.

Har du brug for inputs og idéer, og måske et helt utraditionelt bud på opgaven, så spørg endelig. Vi har mange års erfaring og kan som regel “se det for os”.

GARDINBILEN kører over hele Sjælland… Roskilde, Tåstrup, København, Frederiksberg, Lyngby, Ballerup, Farum, Nærum, Allerød, Hillerød, Hørsholm, Holte, Helsingør, Græsted, Gilleleje, Helsinge, Frederikssund, Ølstykke, Stenløse, Holbæk, Hvalsø, Lejre, Ringsted, Borup, Bjæverskov, Viby Sj., Greve, Solrød, Karlslunde, Køge…