Opmåling og tilbud

Gardiner til bolig og erhverv | Roskilde, København, Nordsjælland

Vi aftaler normalt et tidsinterval på op til et par timer. Du kan evt. få et kald eller en SMS en halv times tid i forvejen, så du ikke er bundet derhjemme og ved præcis, hvornår du kan forvente besøg. Har du brug for en aftale “på klokkeslet”, så husk venligst at gøre opmærksom på det.

Ved ankomst er første step at få et overblik over opgaven. Vi kan starte med at kigge på indretningen, på farver og interiør, lysindfald osv. Du kan fortælle om dine ønsker og behov, og hvilke krav du har til materialer og funktionalitet. Så er vi godt på vej til at finde den helt rigtige løsning.

Hvis du allerede har en idé om, hvilken løsning og hvilket produkt du ønsker, kan opmåling og udregning af en skarp pris på det færdige resultat klares på stedet, og dine nye gardiner kan måske være klar i løbet af alt fra få dage til et par uger eller tre.

Har du brug for inputs og idéer, og måske et helt utraditionelt bud på opgaven, så spørg endelig. 25 års erfaring giver en god fornemmelse for, hvad der skal til for at løse opgaven bedst muligt.

GARDINBILEN kører over hele Sjælland… Roskilde, Tåstrup, København, Frederiksberg, Lyngby, Ballerup, Farum, Nærum, Allerød, Hillerød, Hørsholm, Holte, Helsingør, Græsted, Gilleleje, Helsinge, Frederikssund, Ølstykke, Stenløse, Holbæk, Hvalsø, Lejre, Ringsted, Borup, Bjæverskov, Viby Sj., Greve, Solrød, Karlslunde, Køge…