Gardiner – motorstyring

Det intellligente hjem
Med SOMFY TAHOMA SWITCH kan du styre “hele huset” fra din smartphone, tablet eller PC med én fælles app, uanset hvor i verden du er: Gardiner, markiser, screens, lys, lyd, garageporte, låse, alarm og overvågning kan styres og programmeres i dag-for-dag-scenarier.

Med LUXAFLEX POWERVIEW® har det aldrig været nemmere at installere og styre dine gardiner. Hurtig installation og opsætning via Bluetooth – alt kan styres og programmeres via app eller fjernbetjening.

Du kan selvfølgelig også få en simpel motorløsning med fjernbetjening eller vægkontakt. De nye batterimotorer kommer med nyeste Lithium-teknologi, som sikrer meget lang brugstid på en enkelt opladning. Alt afhængig af gardinets størrelse (belastning) og driftscyklus (hvor hyppigt det kører) kan batterierne køre op til 6-12 måneder på en enkelt opladning.

Udvendige produkter
Markiser og screens tilsluttes 230 V og kan kobles sammen med sol- og vindvagt og evt. regnsensor.

NYHED: SOLCELLEDREVNE MARKISER er nu en realitet, hvis markisen skal sidde et sted hvor strøm ikke er tilgængelig. Ikke alle producenter har indført teknologien, men den er stærkt på vej.

Inspiration