Solafskærmning – indvendig

Solafskærmning er en fællesbetegnelse for “lette” produkter, som er placeret inde i vinduet. De kan monteres i lysningen, i karmen eller i glasfalsen, alt afhængig af vinduets form, størrelse og type.

Plisségardiner findes i to grundvarianter: Duette™ og enkeltplissé. Duette™ har en særligt god isolerende effekt, virker akustikforbedrende og kan laves i store størrelser. Enkeltplissé har et lettere udtryk og findes med fx solreflekterende eller lystæt bagside og flotte strukturer. Verosol er særligt velegnet til afskærmning for varmen, hvis du samtidig vil kunne kigge ud.

Rullegardiner er enkle og stilrene og kan være en billig løsning med stor effekt. Rullegardinstoffer fås med flotte strukturer, med solreflekterende bagside, og med lystæt stof. Mørklægningsrullegardiner kan laves med sidelister, så der lukkes ekstra godt af for lyset.

Persienner er rigtig gode som afskærmning for solen. Persienner er en fleksibel form for afskærmning, som også kan skabe privatliv på en  forholdsvis billig måde. Træpersienner giver et varmt og eksklusivt udtryk. Alupersienner giver et mere stramt og enkelt look.

Lamelgardiner er især velegnet til store vinduespartier, til skrå gavlvinduer og til buede karnapper. Her kan du kontrollere lysindfald og indkig for et stort vindue med et enkelt træk i en snor eller kæde.

Twist gardiner fra Luxaflex (kaldes DuoRollers fra andre fabrikker) er en fantastisk stilfuld og enkel måde at styre både lys og privatliv på. Twist og DuoRollers fylder ikke mere end et almindeligt rullegardin, når de er trukket helt op.